Unique

Contact

Unique
Herculesplein 100
3584 AA Utrecht
Nederland

unique.nl/vacatures-per-provincie/utrecht

Unique

Leuke bijbanen voor naast je studie 
Je studententijd is volgens velen de beste tijd van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je hier volop van geniet. Tussen de colleges en tentamens door wil je tenslotte zo veel mogelijk feesten en andere leuke dingen doen. Hoewel dit allemaal erg leuk is, is het helaas niet gratis. Geld lenen lijkt dan een goede opties, maar dit niet zonder risico’s en zeker niet het verstandigst. Je kan dan ook beter een bijbaan zoeken om je studentenleven te kunnen financieren. Gelukkig zijn er genoeg opties. Check bijvoorbeeld eens deze vacatures in Utrecht

Werken in de horeca 
De meest voor de hand liggende en meteen ook de leukste opties is natuurlijk werken in de horeca. En laat het nu ook net zo zijn dan ze binnen de branche echt staan te springen om personeel. De kans is dan ook groot dat je snel aan de slag kan gaan bij een werkgever. Werken in de horeca is juist voor studenten een zeer goede optie, want zo kun je feesten en werken gemakkelijk combineren. Daarnaast komt werk in de horeca vaak met flexibele werktijden, waardoor het makkelijk te combineren is met je studie.   

Studiegerelateerde werkbaan 
Heb je liever een bijbaan waar je meteen ook iets mee kan leren? Kijk dan eens naar een baan die gerelateerd is aan je studie. Er zijn genoeg vacatures per provincie beschikbaar voor studenten die parttime willen meedraaien in een bedrijf. Op deze manier leer je niet alleen zelf veel leren, het staat daarnast ook nog goed op je cv. Je doet hiermee werkervaring op, waardoor je uiteindelijk een streepje voor hebt bij het solliciteren. Als je geluk hebt kun je naast je studie zelfs meteen fulltime aan de slag bij het bedrijf waar je gewerkt hebt. Dit maakt de stap naar de arbeidsmarkt een weer makkelijk.  

Samenvattingen maken of bijles geven 
Wil je je bijbaan liever helemaal studiegerelateerd houden? Dan kun je ook overwegen om bijles te geven. Bijles geven kan op allerlei verschillende manieren. Je kan onder andere bijles geven aan middelbare scholieren, maar ook aan je eigen studiegenoten. Zo kun je hen helpen met de stof die zij nog niet goed beheersen en leer je zelf ook nog bij.  

Geef je liever geen bijles, maar wil je toch wat bijverdienen met je studie? Overweeg dan om samenvattingen te maken en te verkopen. Deze zijn vaak zeer gewild. Het kost je ook nog eens niks extra’s, want samenvatten voor je studie deed je toch al. Ideaal!  

Onze sponsoren