Hoe ziet zeilen bij Histos er uit?

Hoe ziet zeilen bij Histos eruit?

Er zijn per Histosjaar ontzettend veel momenten om te zeilen op de 8 disciplines die Histos rijk is! Van Maar hoe ziet dit eruit?

Weekenden
Het zeilweekend begint op vrijdagavond 20:00 uur om te overnachten bij de locatie van de boten. Je slaapt in de boot of in de caravan/tenten op de camping vlakbij de boten. Zaterdagochtend ontbijt je samen en ga je vrij snel het water op. Vervolgens zeil je de zaterdag en krijg je les van de instructeurs. ’s Middags wordt er voor lunch gezorgd. Als je aan het eind van de middag het water afgaat wordt er voor avondeten gezorgd. Zaterdagavond speel je vaak spelletjes, bouw je een kampvuur en ga je mogelijk stappen in de lokale kroeg!
Op zondag ontbijt je wederom samen en ga je weer het water op. Aan het einde van de middag krijg je van de instructeurs te horen wat jouw stappen zijn geweest en waar je de volgende keer aan kan werken. Het weekend sluit dan af rond 17:00 uur ’s avonds, waarna je je weer terug begeeft richting Utrecht. Weekenden bij Histos zijn een ontzettend gezellige en de ultieme manier om te leren zeilen bij Histos. Om zo uiteindelijk een felbegeerd pasje te halen, hiermee kan je zelfstandig varen op de desbetreffende discipline! Dus tot snel op het water!


Avonden
Af en toe wordt er op avonden gevaren bij Histos. Vaak zijn dit de avonden van de Leren Zeilen Pakketten. Dit zijn zeer geschikte avonden om als beginner mee te gaan, maar ook zeker de moeite waard als gevorderde zeiler vanwege de vaak prachtige zwoele avonden!


Grote weekenden
Op grote weekenden gaan er veel disciplines van Histos mee naar een bijzondere locatie. Op deze weekenden heerst vaak een festivalsfeer, wat deze weekenden net wat specialer maken. Vaak zijn dit weekenden waar nog lang over wordt gesproken, dus meegaan op deze weekenden biedt gegarandeerd succes!

laser_vago.jpeg
Weekend
Kajuit_18x24.jpg
Avondzeilen
DSC_0208.JPG
Groot Weekend

Onze sponsoren