Lid worden bij Histos

Inschrijvingen tijdens de UIT


​​​​​​​Inschrijven bij U.S. Histos kan tijdens de UIT (Utrechtse Introductie Tijd). Tijdens de UIT (15 tot en met 18 augustus 2022) werft U.S. Histos haar nieuwe leden. Ieder jaar worden er ongeveer 120 nieuwe leden toegelaten. Van maandag tot en met donderdag 12:00 uur kan iedereen zich aanmelden middels langs te ​komen en een formulier in te vullen. Dit kan op on​s ​sociëteit schip 'De Oude Buis', een standje op Janskerkhof of op de sportmarkt. Op vrijdag vindt er een loting plaats en op zaterdag krijg je te horen of je bent toegelaten. Tijdens je aanmelding zal je meer te horen krijgen over het verloop hiervan. 

​Bovendien hopen wij tijdens de UIT natuurlijk weer rondleidingen en feesten aan te bieden. De voorlopige planning hiervan zal snel volgen! 

De laatste twee weken van augustus krijgen alle nieuwe leden direct de mogelijkheid om elkaar en de rest van de vereniging beter te leren kennen tijdens de eerstejaarsborrels. Aansluitend vindt dan het eerste weekend van september het introductieweekend plaats, hét moment om de vereniging, de nieuwe leden en het reilen en zeilen van U.S. Histos te leren kennen. 

N.B. je kunt je ook inschrijven als je geen UIT-loper bent.

Voor vragen kan je altijd mailen naar secretaris@histos.nl

Onze sponsoren