Lid worden bij Histos


Inschrijvingen tijdens de UIT​​​​​​​Inschrijven bij U.S. Histos kan tijdens de UIT (Utrechtse Introductie Tijd). Tijdens de UIT (12 tot en met 16 augustus 2024) werft U.S. Histos haar nieuwe leden. Ieder jaar worden er ongeveer 120 nieuwe leden toegelaten. Van maandag tot en met donderdag kan iedereen zich aanmelden door langs te ​komen en een formulier in te vullen. Dit kan alle dagen op on​s ​sociëteitsschip 'De Oude Buis' van 11:00 - 18:00 en bij ons standje op Janskerkhof kan dit van 12:00 - 18:00. Op dinsdag kun je je ook inschrijven op de verenigingsmarkt & sportmarkt. Op vrijdag vindt er een loting plaats en op zaterdag krijg je te horen of je bent toegelaten. Tijdens je aanmelding zal je meer te horen krijgen over het verloop hiervan. 

​Bovendien zullen er tijdens de UIT natuurlijk rondleidingen worden gegeven op ons sociëteitsschip en worden er 'savonds feesten georganiseerd. Dus kom vooral een kijkje nemen. De planning hiervan zal snel volgen, hou hiervoor de instagram: "U.S. Histos" goed in de gaten! 

De laatste twee weken van augustus krijgen alle nieuwe leden direct de mogelijkheid om elkaar en de rest van de vereniging beter te leren kennen tijdens de eerstejaarsborrels. Aansluitend vindt dan het eerste weekend van september het introductieweekend plaats, hét moment om de vereniging, de nieuwe leden en het reilen en zeilen van U.S. Histos te leren kennen. 

N.B. je kunt je ook inschrijven als je geen UIT-loper bent.

Voor vragen kan je altijd mailen naar secretaris@histos.nl

Onze sponsoren