Instructieplan Trajecten

Instructieplan Trajecten


JIP-traject
Het Jacht Instructie Plan is een traject van een jaar, waarin je extra aandacht krijgt van het kajuitkader. Je krijgt voorrang op instructieweekenden, bent aanwezig bij het kaderoverleg en hebt een eigen JIP-weekend. Het doel hiervan is om in een versneld traject je pasje te halen. Het is geschikt voor mensen met basis zeilervaring. Aanmelden kan in november door een motivatiemail naar de instructiecommissaris te sturen.

CHIP-traject
Het Catamaran Hoogwaardig Instructie Plan is een traject van een jaar, waarin je extra aandacht krijgt van het catamarankader. Je krijgt voorrang op instructieweekenden, bent aanwezig bij het kaderoverleg, vaart met schippers in de vrije verhuur en hebt een eigen CHIP-weekend. Het doel hiervan is om in een versneld traject je pasje te halen. Het is geschikt voor mensen met basis zeilervaring. Aanmelden kan in november door een motivatiemail naar de instructiecommissaris te sturen.

kajuit.png
JIP weekend

SLIP-traject
Het Super Laser Instructie Plan is een traject van een jaar, waarin je extra aandacht krijgt van het Laserkader. Je krijgt voorrang op instructieweekenden, bent aanwezig bij het kaderoverleg, vaart met schippers in de vrije verhuur en hebt een eigen SLIP-weekend. Het doel hiervan is om in een versneld traject je pasje te halen. Het is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om op de Laser te zeilen. Aanmelden kan in november door een motivatiemail naar de instructiecommissaris te sturen.

VIP-traject
Het Valk Instructie Plan is een traject van een jaar, waarin je extra aandacht krijgt van het Valkkader. Je krijgt voorrang op instructieweekenden, bent aanwezig bij het kaderoverleg en krijgt extra aandacht van het kader Het doel hiervan is om in een versneld traject je pasje te halen. Het is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om op de Valk te zeilen. Aanmelden kan in november door een motivatiemail naar de instructiecommissaris te sturen.

Onze sponsoren