Zakelijk- Zelf Sponsoren

De Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos is met bijna 470 leden de grootste studentenzeilvereniging van Nederland en misschien wel de Wereld. Het zeilen staat centraal: er worden jaarlijks veel wedstrijden gevaren en er wordt hoogwaardige zeilinstructie binnen de vereniging gegeven. Activiteiten vinden zoveel mogelijk plaats op onze eigen vloot. Deze bestaat uit een kajuitjacht (Beneteau First 31.7), wedstrijdjacht (J22), Valken, catamarans (2 Nacra 570's), Lasers en surfplanken. Naast het zeilen is er een bruisend verenigingsleven, met ruim 30 commissies en vele activiteiten op ons sociëteitsschip “de Oude Buis”.

Openheid en diversiteit ziet u terug in onze verenigingsstructuur en onder onze leden. Kwaliteit ziet u terug in onze hoogwaardige zeilinstructie en wedstrijdopleiding en vrijheid vinden onze leden op het water, maar ook in een verenigingsstructuur waar veel kan maar weinig moet. Samen met het enthousiasme onder onze leden en een gedreven wedstrijdmentaliteit zijn dit de sleutelwoorden die de U.S. Histos maken wat het is. Ontwikkeling van zowel zeilvaardigheid als persoonlijkheid staan voorop. Herkent u zich in deze termen? Wij bieden u de mogelijkheid associatie met (wedstrijd)zeilen te creëren. Graag maken wij een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Histos is de studenten zeil- en surfvereniging van Utrecht. De doelstelling van Histos is bevorderen van het zeilen onder de Utrechtse studenten.

Heeft u interesse in een samenwerking met de U.S. Histos en/of verdere vragen? Neemt u dan contact met de wedstrijd-commissaris voor een persoonlijk gesprek waarin de mogelijkheden uitgebreid belicht worden. En waarin u zelf natuurlijk ook met voorstellen kan komen.