Partners

Sinds 'De Oude Buis' in het bezit is van de U.S. Histos vloeit er Bavaria bier uit haar tap. Door sommige wordt gezegd dat 'De Oude Buis' de hoogste bierliter omzet van Nederland heeft per vierkanten meter exploitatie ruimte. Door de jaren heen zijn er nauwe banden ontstaan tussen de U.S. Histos en Bavaria. Hierdoor is het mogelijk om naast de reguliere jaarlijkse sponsering ook vaak een leuke bijdragen te krijgen voor de grote activiteiten die de U.S. Histos organiseert.

Wil je meer weten? kijk eens op www.bavaria.nl.

Bootman is het snelgroeiende bedrijf achter meerdere watersport webshops. Het team is gedreven en jong, daarbij klopt in menig werknemer een heus Histos-hartje. Door het grote aanbod aan bootartikelen, motoren, marifoons en rubberboten kan je hier altijd terecht. Bootman staat voor scherpe prijzen en snelle levering.


Bootonderhoud plegen, toch dat wakeboard aanschaffen of een plofvest nodig? Neem snel een kijkje op de webshops van Bootman!
Bootaccessoires.nl
Marifooncenter.nl
Rubberbootshop.nl
Elektrische-buitenboordmotor.nl
Waterkaart.nl

Wil je meer weten? kijk eens op www.bootman.nl.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.budgetgift.nl.

Het drankje bestaat misschien al sinds 1886, maar sinds januari 2017 mogen wij weer met trots Coca-Cola schenken op 'De Oude Buis'. Een van de 20 frisdrankmerken die de Coca-Cola Company op de markt uitbrengt. Een bedrijf dat als een van de hoofddoelstellingen duurzaamheid op zijn lijstje heeft staan en daarbij mooi aansluit bij de zeilsport.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.cocacola.nl.

Drukbedrijf.nl is dé drukkerij voor studentenverenigingen in Nederland. Al meer dan 200 verenigingen maken gebruik van onze diensten. Staat er op de agenda van jouw vereniging binnenkort een evenement wat gepromoot moet worden? Laat dan nu flyers en posters drukken! Flyers zijn ook met spoed te bestellen, in dit geval komen ze de dag na je bestelling al binnen. Wij zijn trots dat wij al jaren het magazine ‘Zeillat’ voor Histos drukken. Histos laat altijd brochures drukken. Daarnaast bieden wij ook gelijmde brochures aan. Ze kunnen besteld worden in elk formaat én zowel liggend als staand. Wil je meer weten? Kijk eens op Drukbedrijf.nl/ of stuur een e-mail naar Marjon@drukbedrijf.nl

Wil je meer weten? kijk eens op drukbedrijf.nl of stuur een e-mail naar marjon@drukbedrijf.nl

Transparantie en inzichtelijkheid zijn belangrijke factoren voor Energieleveranciers.nl. Sinds 2004 is Energieleveranciers.nl actief in de energiemarkt en het bedrijf zorgt en vanaf dag één voor dat je het beste energie-aanbod vindt tijdens het energie vergelijken. Niet alleen het vinden van het contract waarvoor het je het minst betaalt, ook het geven van belangrijke informatie over de energiewereld heeft prioriteit. Zoals informatie over en aanvragen van offertes voor zonnepanelen, de slimme thermostaat en de slimme meter.

Wil je meer weten? kijk eens op www.energieleveranciers.nl.

Nederlandse consumenten de mogelijkheid gegeven om het aanbod van energieleveranciers op een makkelijke en betrouwbare wijze met elkaar te vergelijken, dat is wat Energievergelijken.nl al jaren doet. Jaarlijks zijn er dan ook duizenden mensen die gebruikmaken van deze dienst. Energie vergelijk je elk jaar weer opnieuw, zodat je het goedkoopste energiecontract hebt. Dat is slim met je geld omgaan. Ga je jaarlijks overstappen van energie en kies je daarbij voor een 1-jarig contract (met meestal een welkomstkorting)? Dan kun je daarmee honderden euro’s per jaar besparen. En dat is waar Energievergelijken.nl zich hard voor maakt: jou laten besparen op de energiekosten.

Wil je meer weten? kijk eens op www.energievergelijken.nl.

De modernste rijschool van Nederland die jou laat slagen. Vraag nu een lespakket aan met 230 euro korting.

Wil je meer weten? kijk eens op www.freshdrive.nl/ushistos.

In Heeg, bruisend hart van het Friese merengebied, vindt u Hoora, bouwer en verhuurder van de bekende Hoora-valk, Torenvalk en Enduro sloep. Het is een warm familiebedrijf dat er sinds jaar en dag voor zorgt dat u optimaal kunt genieten van zon, wind, water en … zeilen! Zij ontwikkelen en bouwen onze boten zelf, met veel aandacht voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Histos is een samenwerking aangegaan waarbij wij deze winter een Motion kunnen gebruiken en daarbij verzorgt Hoora voordelig onderhoud en reparaties die wij zelf niet kunnen.

Wil je meer weten? kijk eens op www.hoora.nl.

Hoyhoy doet al heel lang mee in de vergelijkingsgame. Begonnen als vergelijkingssite.nl in 1999, kreeg het bedrijf in 2014 de naam hoyhoy. Het bedrijf blijft vanaf dat moment gewoon vergelijken, vergelijken en nog meer vergelijken. En daarmee helpt hoyhoy elk jaar weer duizenden mensen aan een nieuw energiecontract, gebeurt geld lenen op de voordeligste manier, vind je een goedkope inboedel- en opstalverzekering en kies je een autoverzekering die past bij jouw wagen en financiële situatie. Daar houdt het niet op, want er zijn tal van andere verzekeringen te vergelijken.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.hoyhoy.nl.

Zowel op het Janskerkhof, midden in het centrum van Utrecht als op de Uithof levert de Studentenhuisartsenpraktijk zorg op maat. Wij weten als geen ander waar studenten in het hectische dagelijks leven mee worden geconfronteerd. Dankzij aangepaste openingstijden en online toepassingen van de website kunt u altijd snel en gemakkelijk voor een afspraak terecht. Wat is er nu makkelijker dan als student of medewerker je in te schrijven bij een praktijk die veel diensten online biedt 24 uur per dag. Dit sluit perfect aan bij het gegeven dat het als student gunstig is om een huisarts te zoeken dicht in de buurt bij waar je woont zodat je ten alle tijden geholpen kan worden.

Wil je meer weten? kijk eens op www.studentenmedischedienstutrecht.nl/.

Ben je op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of accountant in Utrecht of omgeving? Stop dan met zoeken. Bij IBEO vind je moderne boekhouders, accountants en belastingadviseurs die je service verlenen zoals dat hoort. Hoge kwaliteit dienstverlening voor een scherp tarief. Hoe wij dat kunnen bieden? Door het grootste gedeelte van de administratie te automatiseren.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.ibeo.nl/utrecht/.

inQdo is geen Google, Apple of Microsoft, maar net zo leuk! Het is een jong IT-bedrijf met een passie voor integratie dat in december 2010 is opgericht. inQdo wil organisaties vooral helpen met het simpeler en effectiever maken van bedrijfsprocessen.

Wil je meer weten? kijk eens op www.inqdo.com.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.inshared.nl/autoverzekering.

Bij Kuiper watersportvakanties kun je terecht voor het huren van zeil- en motorboten in Friesland. Wat er ook kan: vergader of overnacht in de groepsaccommodatie en combineer dit met het zeilen op de Friese meren. Een leuke en ontspannen groepsbeleving.
Kuiper watersport sponsort ons ieder jaar. Histos is elk jaar te vinden bij Kuiper voor de HOF en de POF, en daarnaast liggen in de zomer twee valken van Histos bij Kuiper Watersport.

Wil je meer weten? kijk eens op www.kuiperwatersport.nl.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.maxilia.nl.

Heb je het wel eens meegemaakt? Het is 's avonds laat en ineens is je beltegoed op. Uiteraard erg vervelend als je dan moet wachten tot de winkel weer open is. Nog erger als het dan ook nog eens zaterdag is. Opwaarderen24.nlwilde hier verandering in brengen. Of je nu je Lebara beltegoed opwaarderen wil, je Lyca beltegoed opwaarderen wil of je KPN beltegoed opwaarderen: bij Opwaarderen24.nl kun je altijd terecht.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.opwaarderen24.nl/ of stuur een e-mail naar support@opwaarderen24.nl

Ieder huishouden heeft ermee te maken, vaste lasten die vaak een stuk hoger zijn dan je zou willen. Hierdoor houd je aan het einde van iedere maand minder geld over om leuke dingen te doen, terwijl je door online je vaste lasten te vergelijken een stuk goedkoper uit kunt zijn! Het gebruiken van een online vergelijker zoals Overstappen.nl scheelt je een hoop tijd omdat zo goed als alle aanbieders hierbij aangesloten zijn. In de meeste gevallen geven ze ook nog extra kortingen om hoger in de vergelijker te komen. Overstappen vergelijkt bijna alles, van je internetabonnement tot je autoverzekering en van je energiecontract tot je zorgverzekering. Overstappen.nl werkt ook samen met andere online vergelijkers: Een website gespecialiseerd in energie vergelijken is EasySwitch.nl, met 10 minuten werk kan je tot wel 450 euro per jaar besparen. Ook kan dit een goed moment zijn om te kiezen voor groene energie. De autoriteit van Nederland voor alles over autoverzekeringen is Autoverzekering.nl. Of je nu specifieke vragen hebt of een nieuwe autoverzekering wilt, je autoverzekering vergelijken doe je op Autoverzekering.nl.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.overstappen.nl of stuur een e-mail naar service@overstappen.nl

Pricewise is een van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Vooral op het gebied van energie is het bedrijf een autoriteit. Pricewise zit niet stil; er zijn steeds meer vaste lasten die je hier kunt vergelijken. Zoals leningen en woonverzekeringen. En wil je de auto verzekeren, een goedkope en passende zorgverzekering vinden of het beste abonnement voor internet, tv en bellen afsluiten? Ook dan helpt Pricewise je bij het vinden van het beste aanbod. En dat Pricewise dit goed doet, dat blijkt wel uit het aantal overstappers dat elk jaar een beroep doet op dit bedrijf; dat zijn er honderdduizenden.

Wil je meer weten? kijk eens op /www.pricewise.nl.

Sailcenter is de grootste gespecialiseerde watersportwinkel voor open zeilboten en catamarans. Wij zijn de officiële importeur van Laser (LaserPerformance) zeilboten, Dart catamarans, Ovington 29er, 49er, 49erFX en Musto Skiffs, SailQube, Blue Blue, McLaughlin en Winner Optimisten. Wij hebben alle originele Laser onderdelen en onderdelen voor alle andere dinghies en catamarans op voorraad. Ook verkopen wij dekzeilen, trailers en een uitgebreid assortiment watersportartikelen waaronder lijnen, blokken en klemmen van Harken, Ronstan, Holt, Allen en Seldén. Zeilkleding nodig? Sailcenter voert de grootste collectie zeilkleding van Magic Marine, Zhik, Gill en NeilPryde. Ook voor reparaties en onderhoud van uw open zeilboot of catamaran kunt u bij ons terecht op Marina Muiderzand in Almere!

Wil je meer weten? kijk eens op www.sailcenter.nl of stuur een e-mail naar info@sailcenter.nl

Is je sim only abonnement afgelopen? Of wil je eens kijken wat je kunt besparen op het bellen? Dan is sim only vergelijken de eerste stap. Op de site van SimOnlyDiscount, tref je een overzicht van alle bekende – en onbekende sim only aanbiedingen. Ben je opzoek naar de goedkoopste sim only 4g of juist naar een sim only maandelijks opzegbaar abonnement? Bij SimOnlyDiscount vindt jij gegarandeerd wat je zoekt!

Wil je meer weten? kijk eens op /www.simonlydiscount.nl of stuur een e-mail naar info@simonlydiscount.nl

Wil je meer weten? kijk eens op /www.skepp.nl/nl/kantoorruimte-zoeken/utrecht.

Je kent Sonnema misschien wel van zeilen en de commercial ‘it ken net’. Sonnema is een Nederlands, eigentijds drankje die zich perfect leent om mee te mixen. Het geeft je mixdrankje een extra een bite! Sonnema is marktleider in Nederland, en exporteert naar Europa, Azië en Amerika. Per jaar verkoopt het meer dan 2 miljoen flessen. Om de ambacht en kwaliteit van het distilleren te bewaken blijft Sonnema trouw aan de roots en wordt het drankje nog steeds gebotteld in Friesland, in Bolsward aan de route van de Elfstedentocht. De enige sterke drank die achter de bar bij de U.S. Histos te vinden is, is Sonnema Berenburg. Sonnema heeft het alleen recht op het schenken van kruidenbitters op ‘De Oude Buis’. In ruil hiervoor krijgt de U.S. Histos een substantieel sponsor bedrag.

Wil je meer weten? kijk eens op www.sonnema.nl of stuur een e-mail naar t.van.der.heide@hermanjansen.com

Wasmachine huren? Droger huren? Splash Lease verhuurt wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en ander witgoed in heel Nederland

Wil je meer weten? kijk eens op www.splash.nl of stuur een e-mail naar klantenservice@splash.nl

SponsorKliks laat jou gratis je vereniging sponsoren bij iedere online aankoop die je doet. Bestel je thuisbezorgd via SponsorKliks, en spek de verenigingskas! Je betaald zelf geen cent méér!

Wil je meer weten? kijk eens op /www.sponsorkliks.com.