Vragen - Over Histos

 • Wat is een AV?
  Oftewel Algemene Vergaderingen. Een AV wordt aangekondigd door het bestuur. Het bestuur legt verantwoording af aan de AV. Iedereen die lid is van onze verenging mag deze vergaderingen bezoeken en meepraten over belangrijke beslissingen voor Histos.
 • Wat is het voorzittersoverleg?
  Dit overleg vindt ongeveer drie keer per jaar plaats. Hierbij worden alle voorzitters van de diverse commissies bijeen geroepen en wordt er met het bestuur gesproken over de gang van zaken binnen Histos en de commissies
 • Wat is een bestuursvergadering?
  Het bestuur vergadert elke maandagavond op de Oude Buis in het roefje. Het is ten alle tijden mogelijk om even langs te komen wanneer je vragen hebt aan het bestuur of een voorstel wil doen. Neem bij voorkeur vooraf even contact op met de secretaris (secretaris@histos.nl)
 • Wat is Pnyx?
  Pnyx is een kantorenpand voor studenten in de binnenstad. Ons kantoor is op werkdagen geopend tussen 10.00-17.00 uur. Veel bestuursleden zijn hier aan het werk voor Histos. Je kunt altijd langskomen, het is wel handig als je even belt van tevoren als je een computer nodig hebt om te vragen of er een vrij is. Het pand is tussen 8.00-23.00 uur geopend en dan biedt het de mogelijkheid om een zaaltje huren.