Oud Besturen der U.S. Histos | Bestuur 2009-2010 "Goud Waard"

  • Voorzitter – Sanne van den Munckhof
  • Secretaris – Cathy Verhulst
  • Penningmeester – Rutger Teulings
  • Instructiecommissaris – Bastiaan von Meijenfeldt
  • Materiaalcommissaris – Roderik von Meyenfeldt
  • Buiscommissaris – Marijn Bosch
  • Wedstrijdcommissaris - Lieke van Imhoff
  • PR-commissaris – Lotte Tissink

Het bestuursjaar 2009-2010 was een bijzonder jaar. Het gehele jaar stond in teken van het gouden lustrum. Het was een Illuster jaar, met wel 23 lustrumactiviteiten. Elk weer met een ander accent. Het begon met een groots openingsfeest op het strand van Down under, gezegend met de laatste zomerse dag van het jaar. Een goed begin is het halve werk en dat was het geval. Er volgden veel spectaculaire activiteiten georganiseerd door de lustrumcommissie en haar subcommissies. Hier heeft iedereen van kunnen genieten en het heeft inspiratie voor de toekomst geboden. Vele nieuw uitgevoerde ideeën kunnen de komende jaren worden meegenomen.

Naast het in goede banen leiden van het lustrumjaar hadden we een volle agenda. Het was een avontuur met de tijd en het geld als grote vijand. Grote vragen kwamen we tegen. De omzet van de bar viel tegen, maar hoe konden we dit verklaren? Hoe konden we de kosten voor het voltooien van de geluidsisolatie voor ‘De Oude Buis’ dekken? Het puzzelwerk begon, tot diep in de nacht. Ook moest de F&F95 verkocht worden tijdens een financiële crisis en gingen we opzoek naar een nieuw kajuitjacht. Ondertussen dachten we na over een nieuwe functieverdeling voor een toekomstig bestuur en werden er forse bezuinigingen van de U.S.S. Mesa Cosa doorgevoerd. Dit allemaal, en nog veel meer, was onderdeel van het grote avontuur.

We werden omschreven als een mooie mix van verschillende kernkwaliteiten en tevens een temperamentvol bestuur. Dit was niet altijd gemakkelijk, maar het was de kunst om alle verschillende kwaliteiten te benutten. We hebben allemaal onze eigen bergen overwonnen en waren tegelijkertijd een team. We zijn de vereniging dankbaar dat we het 50ste bestuur der U.S. Histos mochten zijn, dankbaar voor dat vertrouwen. Voordat je het weet is het jaar voorbij en verandert het in een kostbare herinnering. Het was een jaar om nooit meer te vergeten, het was ‘Goud Waard’!

terug naar overzicht oud besturen