Lunchpresentatie Wouter Verbraak aanstaande vrijdag

Lunchpresentatie Wouter Verbraak aanstaande vrijdag

Bestuur der U.S. Histos 21-04-2015 16:05

lunchpresentatie Wouter Verbraak

 

Impressies van de Volvo Ocean Race en omgaan met digitale kaarten en voorspellende modellen in moeilijke omstandigheden.

 

Meer dan 10 jaar is Wouter Verbraak actief als professioneel wedstrijdzeiler. In 1999 won hij met een Nederlands zeilteam zijn eerste grote wedstrijd, de Admiral's Cup. Deelname aan de Volvo Ocean Race volgde in 2001. (Meer info op http://www.wvsailing.co.uk/#!cv/cj5q)

Wouter Verbraak heeft meteorologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht bij het IMAU. In 2000 is hij afgestudeerd op een onderzoek bij de Universiteit van New South Wales over het modelleren van de wind in de baai van Sydney. Dit als voorbereiding voor de Olympische Spelen in Sydney. Tijdens zijn studie was Wouter Verbraak actief lid van de Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos. Daar verzorgde hij onder andere cursussen meteorologie voor zeilers.

Half juni verschijnt zijn boek "Beyond the Break - Lessen uit een leven in high performance teams". (Meer info op http://www.boekenfabriek.nl/a-39870072/home/beyond-the-break-versie-nederlands/)

 

Deze lunchpresentatie is een gezamenlijk initiatief van en voor Deltares, Histos, IMAU en KNMI.

 

Datum: vrijdag 24 april 2015

Tijd: 12u-13u

Plaats: Auditorium Deltares/TNO,

Princetonlaan 6-8, Utrecht

 

In verband met beperkte aantal plaatsen en de te bestellen broodjeslunch graag voor woensdag 22 april 12u aanmelden bij Menno.Genseberger@deltares.nl