Auto huren met korting? Dat kan!

Auto huren met korting? Dat kan!

Holidaycars.com 14-04-2015 12:18

Beste leden van Histos,

Het studiejaar is al voorbij het halfjaar punt en de zomervakantie nadert. Studerend Nederland gaat dan massaal erop uit en de zon opzoeken. Een weekendje weg met je commissie, vrienden, familie of gewoon lekker met je liefje? Een dagje naar het strand in Nederland of met het vliegtuig een weekje naar Barcelona? The sky is the limit!

Helaas geldt dit niet voor de portemonnee van studerend Nederland. HolidayCars.com heeft echter de oplossing! Als je namelijk slim vergelijkt, dan kan een huurauto best goedkoop zijn - zelfs als je hem in het buitenland ophaalt op het vliegveld. Via HolidayCars.com vergelijk je alle autoverhuurmaatschappijen met elkaar om die ene beste deal te vinden. Je vergelijkt het type auto, de voorwaarden en natuurlijk de kosten en kan de huurauto van je keuze direct reserveren en boeken.

Als lid van de U.S. Histos profiteer je overigens altijd van extra lage prijzen. Want door onze samenwerking met HolidayCars.com autohuur vind je nu de goedkoopste deals, waar je ook maar een auto nodig hebt.

Klik op een van de links in dit artikel en het speciale tarief voor leden werkt is zichtbaar zodra je een auto hebt gekozen.

Dan nog een tip waarmee je de volgende keer goedkoper aan een huurauto komt: Huur op tijd! Last-minute autohuur is mogelijk, maar hoe eerder je reserveert hoe scherper de prijs van je huurauto. Huur minimaal 6 weken voor vertrek om je van een goedkope huurauto te verzekeren. Terugkrabbelen kan altijd nog want je kan doorgaans tot 48 uur voor vertrek annuleren. (let op: dit kan verschillen per autoverhuurmaatschappij)

Dus de volgende keer dat je een huurauto nodig hebt, vergelijk je alle maatschappijen gewoon even via

HolidayCars.com