Het water op met je rubberboot

Het water op met je rubberboot

Bestuur der U.S. Histos 06-08-2014 10:22

De afgelopen maanden kon je prima zeilen. Met de wind in de zeilen werd er plezier gemaakt op het water. Nu is het tijd om te genieten in de Utrechtse grachten!

Aanstaande vrijdag kun je deelnemen aan de Rubberboot Missie, welke voor de derde keer in Utrecht gehouden zal worden. Dit jaar zal Johan Vlemmix als ambassadeur het startshot lossen voor de deelnemers, als dat geen feestje wordt?

In andere landen is een missie als deze de gewoonste zaak van de wereld. Eerder werd de missie in Amsterdam gehouden, maar na twee succesvolle edities in Utrecht, mag de stad ook dit jaar weer met de eer strijken. Handig dat je hiervoor geen vaarbewijs nodig hebt.

En mocht nog je zwemband of rubberboot lek zijn, neem Vouchercloud onder de loep voor de laatste aanbiedingen of loop snel even de Blokker binnen. Zo blijf je hopelijk droog in de missie en geniet je net als alle anderen honderden deelnemers van de afterparty.

Voor je in de boot springt, houd rekening met een nat pak. De muren langs de grachten kunnen scherpt zijn. Zorg er ook voor dat je jouw kostbaarheden in een drybag meeneemt of dat iemand iemand aan wal deze bewaart.