Breaking News - Kortingsactie H2O

<b>Breaking News - Kortingsactie H2O</b>

Bestuur Voortvarend 10-05-2012 17:14

Waarde leden,

De H2O is de manifestatie van alles waar Histos voor staat. De H2O betekent zeilen, zuipen en gezelligheid in optima forma!

Van surfen tot platbodemzeilen, álles kan op zeilend gebied tijdens dit evenement. Daarnaast verblijven we in een mooie accommodatie met goede maaltijden en de beste feestjes. Verder is er een prachtig thema: dit jaar kun je bij de ‘H2 EAU’ lekker korporaal doen met een knipoog.

En tóch zijn er nog ongevulde plekken voor dit prachtige evenement. Dit vinden wij zonde, we willen dat Histos maximaal geniet van dit prachtige evenement. We hebben het idee dat voor veel mensen de prijs van dit evenement een rol speelt, of dat voor sommige mensen het niet mogelijk is om alle vier de dagen te gaan.
Daarom hebben wij de volgende actie:

Indien de H2O alsnog vol komt, wordt voor iedereen die het volledige weekend meegaat de deelnemersprijs verlaagt van €90 naar €78.

Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk voor de mensen die niet de volle vier dagen mee kunnen, om alleen donderdag en vrijdag óf zaterdag en zondag te gaan, voor €55. Geef dit bij het inschrijven duidelijk aan in de opmerking of bij het inspreken van de activiteitenlijn. NB: Als je al ingeschreven staat voor het volledige pinksterweekend kun je niet alsnog een half weekend gaan.

Trek dus iedereen mee naar de H2O, zodat zoveel mogelijk mensen dit evenement kunnen ervaren en de prijs omlaag gaat!

De H2O vindt plaats op 17 tot en met 20 mei.