Word jij eventmanager van de UIT 2012?

Word jij eventmanager van de UIT 2012?

Secretaris der U.S. Histos 28-12-2011 11:48

Namens de ICU 2012 een verzoek:

De UIT 2011 is alweer een tijdje geleden maar er worden door de nieuwe ICU alweer voorbereidingen getroffen voor de UIT 2012!

Het treffen van de voorbereidingen kunnen wij echter niet alleen, hiervoor neemt de ICU elk jaar vijf eventmanagers, voorheen werd de term ‘trainers’ gebruikt, aan en ook dit jaar zijn wij weer opzoek!
Als eventmanager zul je vanaf juni fulltime fungeren als de rechterhand van de ICU. Je helpt met het treffen van de voorbereidingen, bent verantwoordelijk voor de honderd coaches die je zult trainen en tijdens de UIT zelf, speel je een grote rol achter de schermen. Samen met vier andere ouderejaars studenten ga je een tijd in van samenwerken, netwerken en ook heel veel gezelligheid! Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij één van de grootste evenementen van Utrecht, gemaakt door en voor studenten.

Dus ben jij een organisatorisch talent en houd je ook van een feestje? Vraag dan om meer informatie of solliciteer vóór 1 maart bij Functionaris Deelnemers Svenja Raatjes via deelnemers@introductie-utrecht.nl. Houd verder de site www.utrechtseintroductietijd.nl in de gaten!