Histos Auto nieuws

Histos Auto nieuws

Wedstrijdcommissaris 18-04-2011 15:16

Beste Autoliefhebbers,

Het doet me deugd om te kunnen melden dat het weer een genot is om in onze verenigingswagen te rijden! De J22 is er weer mee vervoerd en de bestuurders hebben mij verteld dat de vering het weer prima doet! Ook de km-teller doet het weer, dus bij gebruik graag de standen opschrijven (deze standen mag je naar 0652351415 smsen zodat je ze niet vergeet).

Wil je de auto huren? Stuur dan een mailtje naar wedstrijdcommissaris@histos.nl of bel even naar Pnyx.

Doordat de mensheid nog steeds niet zonder geweld problemen kan oplossen, zijn, zoals iedereen wel weet, een aantal oorlogen uitgebroken in de olierijke gebieden van onze wereld. Daarnaast heeft, net zoals wijzelf, Nederland meer baten nodig voor de staatskas. Daarom heeft de regering de accijnzen op de benzine verhoogd om ons, autoliefhebbers, te laten bloeden. Deze twee zaken hebben ons ertoe gedwongen om de benzineprijs voor onze auto te verhogen van €0.16 naar €0.17 per km, deze prijs gaat vanaf volgende maand gelden.

Daarnaast is mij ter ore gekomen dat er ontevredenheid was over de beschikbaarheid van de Histosauto. Het blijft een feit dat de Juicie22 verantwoordelijk is voor de auto, hiermee hebben ze dus het recht om als eerste aanspraak te kunnen maken op de auto, volgens de voorrangsregels. Nu is het natuurlijk zo dat het geen wedstrijdauto meer is maar een Histosauto en ik zal daarom binnenkort naar de voorrangsregels kijken. Feit blijft wel dat de J22 voor wedstrijden die niet plaatsvinden op het braassemmermeer deze auto echt nodig heeft. Over de lijst met voorrangsregels zal ik zo snel mogelijk terug komen.

Met vriendelijke groet,

De Wedstrijdcommissaris