Wedstrijdnieuws: Help van de GNSK een feest te maken!

Help van de GNSK een feest te maken!

Wedstrijdcommissaris 17-02-2011 11:23

Beste Leden!

Zoals jullie ongetwijfeld weten vindt het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) dit jaar in Utrecht plaats! Het GNSK is het grootste meerdaagse studentensportevenement van Nederland. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei zullen op Olympos (en andere locaties) zo’n 1400 studenten in vijftien disciplines tegen elkaar strijden om de hoogste podiumplaatsen. Natuurlijk zal er ook een groot feest georganiseerd worden.

Wil jij bijdragen aan de organisatie van dit mooie evenement? Het GNSK-bestuur is op zoek naar leden voor de Feest-commissie en de PR-commissie. Ook zijn er veel vrijwilligers nodig om het evenement tot een succes te maken!

Heb je belangstelling? Meld je dan aan! Zie voor meer informatie hieronder en de de bijlage s.v.p. 

PR-commissie en Feestcommissie
In de bijlage vind je meer informatie. Leuk extraatje is dat de nieuwe commissieleden een gratis maand sporten krijgen, waarbij ze kunnen kiezen uit een maandabonnement fitness, squash, tennis of combi-abonnement 1 (onbeperkt groepslessen).

Gezocht: vrijwilligers
Houd jij van sport, grote evenementen en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn verschillende werkzaamheden, dus voor ieder is er wel wat te leuks te doen. Als vrijwilliger krijg je een vergoeding in de vorm van eten, een crew t-shirt en natuurlijk is iedere vrijwilliger welkom op het grote feest! 

Kijk voor meer informatie over het GNSK op www.gnsk.nl
. Aanmelden kan via vrijwilligen@gnsk.nl of via pr@gnsk.nl.