Histos

Algemeen Nieuws


Vijfenvijftigste kandidaatsbestuur bekend

Vijfenvijftigste kandidaatsbestuur bekend

Bestuur der U.S. Histos 15-04-2014 13:29

Waarde leden,

Op maandagavond 14 april is het vijfenvijftigste kandidaatsbestuur der U.S. Histos bekend geworden. Alle zeven potentieel kandidaten hebben 'ja' gezegd. Een heugelijk moment! Voor het tweede jaar op rij is het voltallige kandidaatsbestuur in één keer gevormd. Nu is het traditie. Het kandidaatsbestuur is als volgt gevormd:

Voorzitter: Marieke Rotman
Secretaris: Frank de Leeuw
Penningmeester: Pepijn Marcus
Instructiecommissaris: Petra Breddels
Materiaalcommissaris: Sjoerd Bleeker
Buiscommissaris: Peter Klompmaker
Wedstri... Lees meer

H2O vergaderingen!

H2O vergaderingen!

H2O vergaderingen! 12-04-2014 14:53

Vrienden! Komende weken zal elke woensdag een vergadering omtrent de H2O plaatsvinden. Elke keer zullen er commissies uitgenodigd worden en zijn er verschillende mensen van de organisatie aanwezig. Vind jij het leuk om hier bij te zijn, of heb jij een goed idee? Wees welkom!!! Wo 23-4, 20:00 Roef Wo 30-4, 20:00 Roef Wo 7-5, 20:00 Roef Wo 14-5, 20:00 Roef Wo 21-5, 20:00 Roef Tot dan! H2O commissie 2014

Extra AV 8 april 2014

Extra AV 8 april 2014

Bestuur der U.S. Histos 02-04-2014 12:29

Waarde Leden,

Hierbij zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd op de Extra AV van 8 april aanstaande. We zullen het hebben over het tapsysteem, het prijzenstelsel en de Introlocatie. We zullen stipt om 19.30 van start gaan en je bent vanaf 19.00 welkom. Geef je op via de site om de stukken op papier te ontvangen.

Tot op 8 april.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Stuurloos

Potentieel kandidaatsbestuur

Potentieel kandidaatsbestuur

Bestuur der U.S. Histos 01-04-2014 13:39

Waarde leden,

afgelopen woensdag is het potentieel kandidaatsbestuur gevraagd! Over enkele weken zullen zij laten weten of zij volgend jaar deel uit willen maken van het bestuur.

Het potentieel kandidaatsbestuur ziet er als volgt uit:
Marieke Rotman - voorzitter
Frank de Leeuw - secretaris
Pepijn Marcus - penningmeester
Petra Breddels - instructiecommissaris
Sjoerd Bleeker - materiaalcommissaris
Peter Klompmaker - Buiscommissaris
Isabel Albers - wedstrijdcommissaris

Online inschrijven

Online inschrijven

Instructiecommissaris der U.S. Histos 28-02-2014 15:33

Waarde leden,

Vanaf vanmiddag 16u is het mogelijk om je online in te schrijven voor activiteiten! Graag wil ik in het bijzonder onder de aandacht brengen: de diverse wedstrijden georganiseerd door de WedCie, het leren zeilen pakket op de Valk, en het zeilen/surfen voor het zuipen. Op deze activiteiten zijn namelijk nog plekken vrij!

Brainstorm Kajuitjacht

Brainstorm Kajuitjacht

Materiaalcommissaris der U.S. Histos 21-11-2013 16:21

Dinsdagavond vanaf half 8 zijn geïnteresseerden in de kajuitjacht van harte welkom op De Oude Buis om na te denken over het nieuw aan te schaffen jacht in 2015. Wellicht ben je van mening dat we de First 31.7 moeten houden. Ook dan ben je van harte welkom en horen wij graag de voor- en nadelen van een voor Histos nieuw kajuitjacht. Aanmelden kan hier.
Mee-eten is mogelijk, zet even bij opmerking: "eet wel mee" of "eet niet mee".

Daarnaast wordt er ook een Taskforce opgericht voor de aanschaf van een nieuw jacht. Heb je interesse mail dan naar m... Lees meer

Zeilseizoen officieel gesloten

Zeilseizoen officieel gesloten

Materiaalcommissaris der U.S. Histos 15-11-2013 18:24

Waarde leden,

Voor de mensen die het nog niet hebben meegekregen wil ik via dit bericht mededelen dat het zeilseizoen binnen Histos per 1 november officieel is afgelopen. Dit betekent dat er geen boten en surfplanken meer gehuurd kunnen worden (ook niet door schippers). Uitzondering hierop is een viertal disciplines dat onder aangepaste verhuurregels doorvaart in de winter. Te noemen: Valk, J22, First 31.7 en de catamaran(s).

Inschrijving JIP, CHIP en SLIP: nog een paar dagen!

Inschrijving JIP, CHIP en SLIP: nog een paar dagen!

Instructiecommissaris der U.S. Histos 05-11-2013 11:28

Waarde leden,

Over iets minder dan een week, op 11 november, is de deadline om je aan te kunnen melden voor het JIP, CHIP en SLIP! Wil jij goed leren zeilen op het kajuitjacht, de catamaran of op de Laser? Gedurende een jaar heb je voorrang op weekenden, ben je bij de kaderoverleggen, vaar je in de vrije verhuur en heb je zelfs een eigen weekend!
Lijkt dit je wat? Mail naar instructiecommissaris@histos.nl, en vertel waarom je mee wilt doen aan het JIP, CHIP of SLIP, wat je zeilervaring is en wat je doelen zijn op de betreffende discipline. Motivatie is belangrijker dan erva... Lees meer

Telefoonnummer Pnyx veranderd!

Telefoonnummer Pnyx veranderd!

Bestuur der U.S. Histos 23-10-2013 11:38

Let op! Het telefoonnummer van Pnyx is veranderd. Het nieuwe nummer is 0302538564. Dit is dus het nummer wat je belt als je een van ons aan de lijn wilt krijgen, niet de activiteitenlijn. Die blijft onveranderd.

Winterkalender: inschrijvingen morgen geopend!

Winterkalender: inschrijvingen morgen geopend!

Instructiecommissaris 30-09-2013 13:27

Waarde leden,

dinsdagavond rond 20:00 uur zal de inschrijving voor de winterkalender opengaan. Grijp je kans en ga mee op instructieweekenden op de J22, instructieweekenden op de First en vaar mee met de Grevelingen Cup! De weekenden waarvoor je je kunt inschrijven zullen vanaf vanmiddag zichtbaar zijn op de site.

Omdat het in de winter nou eenmaal erg koud is, is het een vereiste op deze weekenden dat je een goed zeilpak bij je hebt. Daarnaast geldt voorlopig een maximum van 3 weekenden per persoon. Als je je voor meer weekenden wilt inschrijven, zet dan bij de extr... Lees meer

Archief

Meer nieuws »