Commissies - Beheer

Omschrijving

"De Oude Buis", de plaats waar borrels geen eindtijd kennen. Maar dat eist naar verloop van tijd natuurlijk zijn tol! Gelukkig hebben we mensen die haar willen verzorgen. Met liefde, gereedschap en wat hulpstukken wordt ze in ieder geval iedere maand zoveel mogelijk opgeknapt. Op de maandelijkse klusdagen staat er een team van Beheerleden, overige Histosleden en eerstejaarsklussers klaar om te repareren wat op al die mooie borrels en feesten is gesneuveld. Maar natuurlijk niet zonder dat er achteraf uitgebreid wordt gegeten en wordt geproost op het werk van die dag.

Eénmaal per jaar sluit “De Oude Buis” haar deuren voor een grote beurt. Tijdens het zomerreces is het Beheer aan het ‘zomerklussen’. Reparaties na een jaarlang gezelligheid en feesten zijn namelijk niet zomaar gedaan, daar is langer voor nodig. Wat we dan bijvoorbeeld doen is het verven van de buiten- en binnenkant, repareren of vervangen van diverse installaties en soms een paar nieuwbouwprojecten. En ook dan wordt de inwendige mens niet vergeten: het zomerklussen is een tijd van gezelligheid op de “De Oude Buis”. Vooral wanneer we aan het einde van de dag, omgeven door klusmaterialen en nog gekleed in onze overalls, proosten op geleverd werk en op het aankomende verenigingsjaar.

En zo kan “De Oude Buis” nog vele jaren mee, want vergeet niet: zolang "De Oude Buis" er is blijven de mooie verhalen leven!

Het Beheer.

Voorzitter: Pieter Melis

Penningmeester: Lieve D` Hondt

Commissieleden (27 leden)